Cei trei purceluși

Cei trei purceluși

 

Este o poveste care îi învață pe copii să facă lucrurile cu seriozitate și responsabilitate și le spune că lucrurile superficiale nu vor persista în timp.

Este o poveste bine cunoscuta despre trei porcușori care părăsesc casa părinților, și încearcă să trăiască pe cont propriu, construindu-și propriile case. Un porc își construieste casa din paie, un porc face construcția din bețe, iar ultimul își construiește casa din cărămizi. Singura casă care rezistă în fața amenințării lupului cel rău, este desigur cea din cărămidă, construită cu dedicare și responsabilitate.

Cei trei purceluși a fost publicată pentru prima dată de către James Orchard Halliwell-Phillipps în 1886, dar versiunea publicată în 1890 de către Joseph Jacobs a devenit mult mai populară.

Costul de achiziție al marionetelor acestei povești este de 480 lei (120 lei/personaj).

După ce aveți toate personajele, puteți să porniți sonorul poveștii de pe link-ul de mai jos și astfel, puteți face teatru de păpuși oriunde. Copiii vor fi extrem de captivați. Iar dacă achiziționați personajele celor trei povești primiți o scenă de teatru de păpuși cadou.