Colecția poveștilor fermecate

Colecția poveștilor fermecate

Acesta include 12 marionete, toate personajele din “Cei trei purceluși“, “Scufița roșie” și “Broscoiul fermecat“.

Toate cele 12 marionete au un caracter educativ și intenționează să-i învețe pe copii:
– să își țină promisiunile (Povestea broscoiului fermecat)
– să nu vorbească cu străinii (Povestea scufiței roșii)
– să facă lucrurile cu seriozitate si responsabilitate (Povestea celor trei purceluși)

Cutia Fermecată vine cu o scenă de teatru de păpuși inclusă gratuit în pachet. Este suficient să porniți poveștile direct de pe website-ul nostru și cu ajutorul fundalului muzical direct de pe YouTube să puteți face teatru de păpuși oriunde. În felul acesta, dvs. sau copiii nu trebuie decât să mânuiți marionetele.

Prin comandarea Cutiei fermecate, jocul cu marionete va deveni o activitate plăcută și interactivă, în orice loc, fie acasă, în vizită la prieteni, sau la grădiniță. Folosirea marionetelor nu a fost niciodată mai ușoară.

Marionetele sunt potrivite atât pentru mâinile adulților cât și pentru mâinile copiilor. Marionetele sunt realizate pentru a fi utilizate pe termen lung, fiind de cea mai bună calitate, făcute cu multa dragoste. Dimensiunea marionetelor este de aproximativ 35 de cm înălțime.

Marionetele sunt realizate din materiale textile moi și plăcute la atingere, umplute cu materiale anti-alergenice. Nu consideră nici un risc de a fi utilizate de către copiii de toate vârstele, dar noi le recomandam pentru copiii de peste 3 ani.

Marionetele pot fi achiziționate individual la prețul de 120 lei bucata sau pachetul integral care cuprinde cele 12 marionete la prețul de 1440 lei și include gratuit scena pentru teatru de papuși.