Scufița roșie

The Little Red Riding Hood

Este o poveste foarte educativă care îi învață pe copii să o asculte pe mama lor și să nu vorbească cu străinii, chiar dacă aceștia par prietenoși.

Este o poveste despre o fetiță care nu a ascultat de mama ei și s-a abătut de la drumul principal și a început o discuție cu lupul cel rău din pădure. Pe lângă asta, i-a spus exact unde se duce și unde locuiește bunica ei singură. În final lupul a venit direct la țintă și le-a mâncat pe amândouă, fiind salvate doar printr-o minune de vânatorul care trecea întâmplător pe acolo.

Originile poveștii Scufița Roșie pot fi urmărite până la versiuni orale din Europa, în secolul al 14-lea. Povestea a fost schimbată considerabil de-a lungul istoriei sale și s-a supus la numeroase adaptări moderne. Acesta a fost publicată pentru prima dată de Charles Perrault în 1697 și după aceea, în 1857 rescrisă de Frații Grimm.

Costul de achiziție al marionetelor acestei povești este de 600 lei (120 lei/personaj).

După ce aveți personajele, puteți să porniți sonorul poveștii de pe link-ul de mai jos și astfel, puteți face teatru de păpuși oriunde. Copiii vor fi extrem de captivați. Iar dacă achiziționați personajele celor trei povești primiți o scenă de teatru de păpuși cadou.